Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

anyááááád

2008.06.15. 04:51 :: sziliada (törölt)

Ugy indult a napom h vidáman magamra öltöttem a csibis felsöm(aki érti érti aki nem az igy járt) és boldogan néztem emailjeimet. Á.N. ismerösnek jelölte önt. Köszi ez ugy most kellett. Este egy nagy veszekedéssel folytatódott anyámmal. Gondoltam jól kibaszok vele, és fel csődítettem a bandát. Gabci, Bea, Norbi. Elvoltunk. Pizzáztunk, meccset néztünk. Elég lapos volt a hangulat, de jó volt. Kis lájtos party. Kitaláltam h csatlakozva Gabcihoz és hawerjaihoz nézzünk ki az Akróba. Hát nemvoltam már 4 éve. De nem is megyek még 4 évig. Elötte kimentünk Ghoz. Kettesben, miénk a ház. Hát pontpontpont:) Majd el Kért és irány Barcika. Útközben irtunk egy vicces esemest aminek vicces következménye is lett. De erröl késöbb. Rengeteg autó, nagy tömeg. Már nem jól kezdödött. Kis naivan beállunk a sorba. 1300Ft-t fizettem ki csak azért h bent szardiniásat játszhassak és igyak egy 200Ftos ásványvizet(2decit). De kaptam Robikától puszit. Természetesen csak egyet. Én nagy örömömre megismert(amilyen állapotban volt), a fiúk bosszúságára felismert. Nah gyors pasi mustra. Irány a tánctér. Mikor beléptem és a 14éves és 40 éves picsák rázták magukat 5 perc után ugy döntöttünk h jobb inkább a terasz. Onann láttuk h akinek vicces smst "küldtünk" 3 szarcsimbókkal veri a nyálát. Száni! Nah elnevetgéltünk, beszélgettünk, ismerkedtünk. Negyed3kor ugy döntöttünk jobb lesz nekünk itthon. Nah spuri Szirmára kidobálni a hátul ülöket. De mivel nekem nem volt kedvem hazajönni, G lábában pedig benne maradt a boogie, igy visszamentünk a többiekért Barcikára. Háááát ennyi nagyképű pasival se töltöttem ennyi idöt. De jó volt. Végig hallgattam egy monológot az extra mini szoknyáról, a kiéhezet csajokról ésatöbbiésatöbbi. Majd egy kis konzultáció a felkelő nap és a szirmai utcák sziluettjében. Jah a legfontosabb kaptam puszit:) Majd szokásos sajtbi és már ágyba is kerültem. Hozzáteszem világos van. Anyámék ébredeznek. Az élet szép. Sőt inkább funny...

Szólj hozzá!

Címkék: buli nosztalgia barát

ne kérdezd ki vagyok, a választ láthatod.

2008.06.14. 02:04 :: sziliada (törölt)


    Kicsípve, csinosan suhantam át az éjszakán. Mindenhol csend. Távolból még hallani az emberek zaját. Néhol Tv fény szűrődött ki a függönnyel fedett ablakon. Volt, ahol mulatozás hangja. De mégis megnyugtató volt látni azokat a fekete felületeket, ahol több ember néma szuszogását véltem felfedezni. Csend. Ez volt az első gondolatom a buszról leszállva. Néma szellő járta át testem. Borzongató bele gondolni, hogy ez a pezsgő városrész is tud hallgatni. Mert hallgat. Az utolsó busz hangos nyöszörgése fel az éjszakai nyughelyére is megnyugtató volt. Tudom, hogy itthon vagyok. Óvatosan lépkedve a lámpa fényben még a cigi égését is hallom. Autók lámpája a távolban feldereng. Még van élet. Egy lassú, de mégis meleg könnycsepp csordul le arcomon. Én tovább lépdeve sietek menedékhelyem felé. Biztos vagyok, hogy itt nem érhet baj. Átvillan az agyamon az elmúlt pár óra történése. Az a sok telefon hívás. Az aggódás. A séta. Egy-két bátorító szó. Hazugságok. Veszekedések. Egy mosollyal nyugtázom. Nem unatkoztam. Érdekes volt az emberekkel teli utcából egy kihalt városrészbe érni. A felpezsdült főutca illatai, hangjai, színei itt nem mutatkoznak. A panel rengetegben kicsinek és törékenynek érzem magam. Tudom, hogy nincs rajtam kívül senki se az utcán. Mégis félelem nehezedik a vállamra. Árnyak furcsa sziluettje járja táncát. Semmi mozgás. Csak én mozgok és velem együtt a táj halad. Ismerös illat csapja meg orromat az a friss, bátorító. Már nincs messze. Ujjam óvatosan végig húzom az ajtó mellett világító számlapon. Hangosabb sípolás és már bent is vagyok. Bent. 19 éve ugyanazok a lépcsők. Ugyanaz a szín. Ugyanaz az érzés. Biztonság. Kicsit megszaporázva lépéseimet már a lift pislákoló fényében veszem észre magam. Vizsgálom a tükörben, hogy mi is történt velem. Rá kell ébrednem, hogy nem egy érdekes, de annál tanulságosabb napnak lesz vége. Kulcsomat megkeresve már a hosszú, néma folyosón osonok. Nesztelenül. Kattan a zár. Mosollyal nyugtázom. Igen, hazaértem.

 

 Barát. Mit is jelent a szó??  Sokszor estem már pofára. Volt hogy nagyon magasról, és nagyon fájt. Naiv természetem miatt sokan kihasznátak/nak. De próbálokmindig észnél lenni és figyelni az emberekre. Én azt vallom h a bizalmat egyszer lehet elveszteni. Van büszkeségem és tartásom. Ha pofont kapok nem állok még egy pofonért sorban. Volt h hazugságok miatt, volt h pasi miatt, de volt h önzőségböl vesztettem el embereket. Nagyon sokáig nem is tudtam mi az hogy barátság. Ez egy kincs amire vigyázni kell.Vigyázzni, őrizni, csiszolni. Figyelni kell arra h ne csak egyoldalú legyen a törődés. 3 embertöl 3 nagyon kedves mondatot kaptam ma, amitöl tudom h erösebb és okosabb leszek:

1.) Na aggódj, én 2 hét múlva is itt leszek neked!

2.) Nem szeretném, hogy szenvedj. Én szeretlek!

3.) Sajnálom, hogy az elmúlt hónapban ingerültebb voltam veletek!

Érzem ha bármi baj lenne velem akkor ök mellettem állnának, ahogy állnak most is... 

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc őszinte

Ezt most kaptam a Love.hu-n...még nem tom eldönteni h tetszik vagy h beteg...

2008.06.12. 18:33 :: sziliada (törölt)

Kiküldetésbe küldtek a melóhelyről. Kelletlen mentem mert sokat kell vezetni. Unalmamban képzelődöm de egyszer csak látok egy hölgyet tanácstalanul áll az út szélén. Megállok s kérdem miben segíthetek. Mondja lekéste a buszt hazafelé. Bátortalanul beszáll, én bátorításkép elmondom hova s miért megyek. Feloldódva beszélgetni kezdünk s egyszer csak rájövünk ismerjük egymást! Hisz egy ideje levelezünk, beszélgetünk. Ez a találkozó csak a sors lehet mondod miközben megsimogatod kezem. Kérlek itt fordulj le, szólsz s egy bekötő útra viszel. Beljebb egy kis pihenő hely van mely elhagyatott. Nem félsz? kérdem, Itt bármi történhetne veled! Te csak mosolyogsz s amilyen csodaszép vagy muszáj megcsókolnom. Odaadóan bújsz karomba s ajkunk összeér. Forró az ajkad s nyelvem nyelveddel játszik miközben kezem vándorol hátadon s elindul popsid felé. Rád nézek s te alig észrevehetően bólintasz. Megsimogatom csodás popsid s közben tovább csókollak. Szoknyád felhúzom s benyúlok bugyidba, hogy jobban érezzem feneked félgömbjeit. Majd elindulok ajkammal ajkadról lefelé s melleid csókolom blúzodon keresztül. Bimbóid felállnak az izgatástól s nem bírom ki, hogy ne vegyem számba őket! Te segítesz elővenni, hogy csókolhassam s melengessem a számmal őket. Közben kezem előre kalandozik bugyidban s puncid kezdem simogatni gyengéden, meglelem csiklód s mivel nedvesedni kezd onnan veszek kis síkositót s rákenem csiklódra s finoman simogatom. Majd eléd térdelek s ajkammal kezdem lehúzni bugyid közben kezemmel melleidet izgatom. Te segítesz mert már szeretnéd érezni nyelvemet a puncidon s így hamar lekerül bugyid. Mikor meglátom puncid egyszerűen ledermedek oly szépség tárul elém. Te megfogod fejem s magadhoz húzol, én beléd temetem arcom s csak úgy falom puncikád közben ujjam a hüvelyed csikizi s nedved a popsidra keni. Megpróbálok behatolni ujjammal a popsidba gyengéden miközben csiklódra rálelek nyelvemmel. Beszívom számba puncid s ajkaid fogva tartva nyelvem táncol csiklóddal, ujjaim hüvelyedben járnak s néha átlátogatnak popsidba is egy kis izgis simogatásra. Te egyre jobban húzod fejem puncidra s érzem lüktetésed hüvelyedben s popsidban is. Megkeresem g pontod s míg csiklód nyalom izgatom ujjammal. Egyre jobban szorítod szám puncidra de gyönyörű punci befedi arcom s csak nyallak míg sikoly kíséretében elélvezel s puncid ontja nedvét. Én szürcsölöm nedved s tovább nyalom csiklód így eléggé elnyúlik orgazmusod. Remeg lábad már nagyon bár a kocsinak dőltél már rég de megrogynak térdeid s mellém dőlsz a földre. Boldogan mosolyogsz mikor simogatom arcod s elindulok lefelé. Megsimogatlak mindenhol s ajkam követi kezem s mikor puncikád csókolom te megfogod fejem s felhúzol ajkadhoz. Megcsókolsz s közben halk köszönömöt lehelsz számba. De érzem kezed elindul testemen s belemarkolsz farkamba. Nadrágon keresztül is érzed izgalmam. Simogatod csak egy kis ideig míg kipihened magad majd ...

1 komment

Címkék: internet beteg

itthon

2008.06.12. 18:20 :: sziliada (törölt)

Amúgy rájöttem ha itthon vagyok semmi értelmeset nem tudok/merek írni. Mert az fájna. Ha nem is nekem de valakinek fájna.

Nah most ugy a nyár tervezgető projectem h lehet jövőhéten hazaköltözök. Persze ha sikerül a vizsgám. És a jogsit meg hagyom a francba. Ha 19 évet birtam buszon utazni, akkor ez az 1 hónap nem basz földhöz. Ugye egyik ok h Bea juli 1-el költözik Pestre. És nem lennék ott a búcsúbuliján*. A másik nyomós ok h fasznak van kedve egyedül 3 hetet tölteni egy hodályban ahol senki sincs. Nah ezért.

 *Búcsúbuli: Öröm az ürömben. Petra megkapta hatvanmilliónyulszázhuszonhatodik próbálkozás után a vízumot**. Háhh és végre lesz kilencszáhetvenharmadik búcsúbulija is. De komolyan. Már hétvégén repül Floridába. A soha viszont nem látásra.

 

**Vízum:( jajj régi szép idők.... 

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc

Sexuális tanácsok

2008.06.12. 11:30 :: sziliada (törölt)

Ilyen telefonra kelek:

- Adri, hol van a kukac? 

Majd 5perc után egy ilyen:

- Ada, gyere le szívni!

 

Ez a napom is jól kezdődött... 

Szólj hozzá!

Címkék: telefon

emlék

2008.06.11. 16:39 :: sziliada (törölt)

Pálmi bejegyzését elolvasva nekem még az is eszembe jutott mikor a 10 kicsi halkaka pogózott a Millenális park hatalmas aulájában, vagy épp Ópusztaszeren fregeket adtunk egymásnak (legdurvább freg az Avason volt mikor Az beleugrott Angie hátába vmi Avasi7es programkeretében a az utcákat járva)

2 komment

Címkék: nosztalgia

Ma már jó a kedv...mert itt lakik a barna medv

2008.06.10. 19:39 :: sziliada (törölt)

Tegnapi depresszióm tova szállt, amit azzal magyarázok h péntek reggeltől nyüstölt Zsóóti h csináljak neki szerelmetes videót. Hát vasárnap éjjel össze is tettem egy kissebb anyagot. Bőgtem is jó nagyot. De mára csak a jó kedv maradt. Ma főztem. Körözött. Legalább azt nem tudom elrontani. Tegnap voltam Tapolcán X-szel, Z-vel és Y-nal. Hát összefostam magam bobozás közben. Olyan gyorsan mentünk h a mögöttem ülő fülébe nem jutott el a Fékezzlécci!. Nah sebaj majd hintáztunk, csúzdáztunk(a fari nem csúszik szal inkább lehúztam magam a csúszin), égtünk. Fagyiztunk. Jó volt nyalni.

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc barát

..most engem kapott el az 5 perc...

2008.06.09. 22:43 :: sziliada (törölt)

Szeress vagy gyűlölj, én komolyan mondom leszarom,
Hidegen hagy a szöveged, nyugodtan bekaphatod az alkarom,
Karambol az öklömmel, mi más lenne a mese vége,
Ha velem kezdesz te faszkalap én egy fél perc alatt teszlek félre!
Mi történik, mért nevetsz, nemrég nagyon volt a pofád,
Egyszer bulldog voltál, most meg teszed nekem a kiscicát!
Emlékszel rá, mikor még én voltam a sokkal gyengébb?
Belém rúgtál, rám nevettél, így szóltál: köcsög kell még???
Most itt állok, mégis rémültnek látszol,
Várjunk, közelebb lépek, lehet csak a szemem táncol.
Nézz rám, idenézz, ne tekintgess félre,
Hülye voltál, elcsúszol, de te hívtál a jégre!
Évek óta vártam már a találkozást testvérem,
Nem marad el a poén, most már a viccet végig mesélem!
Bamm! Itt a csattanó, de te mért nem maradsz állva?
Ha az élet hozzád túl jó fej, majd én leszek szemétláda!


Mikor a nevem meghallod könnybe lábad a szemed,
Ahol az ég és a föld összeér ott nevetek feletted!
Szemem vértől izzik, haragomtól óvjon meg az ég,
Mikor a szikrából vad tűzvihar lesz nincsen menedék!
Szeretlek gyűlölni! Gyűlöllek szeretni!
Gyűlölök rád gondolni! Gyűlöllek feledni!
Gyűlöllek! Gyűlölöm, hogyha hazudsz!
Gyűlöllek! Te is gyűlölj, hogyha tudsz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: őszinte idéz

öszinte...Ő szinte...

2008.06.09. 19:02 :: sziliada (törölt)

Hát ha most leírnám azt a sok infót ami péntek este óta csak gyűűűűűlik csak gyűlik, akkor vagy a szegediek vagy a miskolciak vagy mind összefogva rámborítanák az asztalt, belelöknének a kútba, rám öntenének 6 tonna betont, locsolgatnák h megkössön, majd rámutatva a kútra hangos nevetésben törnének ki. Nekem ez nem kell. Hisz nyááár van, szenvedek a szobában.....

Szólj hozzá!

Címkék: szeged miskolc barát

süti beállítások módosítása