Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

höhh

2008.07.06. 23:22 :: sziliada (törölt)

A Cambridge Egyetemen történt az alábbi eset: A vizsgán egyszer csak felpattant egy ifjú hallgató és arra kérte a vizsgáztatót, hogy hozzon neki sört és kalácsot. Ekkor a következő párbeszéd hangzott el:

Vizsgáztató: Tessék? Mit mondott?
Hallgató: Uram, arra kértem, hogy hozzon nekem kalácsot és sört.
Vizsgáztató: Sajnálom, de nem hozok.
Hallgató: Uram, engem ez nagyon felháborít. Kérem és elvárom, hogy hozzon nekem kalácsot és sört!

Ezen a ponton aztán a hallgató elővett egy másolatot a Cambridge-i Egyetem törvénykönyvének egy 400 éves törvénycikkelyéről. A törvény latinul íródott, és mivel még nem helyezték hatályon kívül, ezért érvényes is volt, és kimondta (durva fordításban): “A vizsgázó urak kérhetnek és megkövetelhetnek sört és kalácsot a vizsga ideje alatt.”

A vizsgabizottság úgy ítélte, hogy egy kóla és egy hamburger elfogadható a
sör és kalács modern megfelelőjének, így a hallgató önfeledten szürcsölhetett a vizsgatételek kidolgozása közben. Azonban a szemfüles hallgató nem örülhetett sokáig sikerének: három hét múlva, a következő vizsgáján 5 font büntetést kellett fizetnie, mert nem hordott kardot a vizsga ideje alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: idéz

homeparty

2008.07.06. 17:52 :: sziliada (törölt)

Hááát ahogy Joma mondaná: "Berúgtam, jól laktam, medencében fürödtem...éés még világos van."

Nah ez a mondat jellemzi legjobban a tegnap estét. Volt ott Tóti pezsgőben fürdetése, fini kaja, medencébe dobálás->én úsztam meg csak:) Bár értem is felkutatták az egész házat. Rengeteg pia. Ennyi fajtát se ittam még egy buliba mint ott. Nem véletlen h kicsit kész voltam tőlük. Sok ölelés. Karaokee(L) Közös pisilések Szandrával. Részeg Tomira vigyázás. Mészyvel táncika. Rolival "Minden rejtve rajtam..." és "gyere szerelem doktor, gyógyitsd meg a stívem..." éneklés. Pistike ajnározása. Macska. Ágy cipelés. Kicsi reccs a vége felé. Reggelizés 3kor. Nagy lelkizés. És most látom h levan verve a könyököm de nem tom mitől.

Jól érzem?!:D 

Szólj hozzá!

Címkék: zene buli barát

ma ez jutott eszembe

2008.07.04. 18:29 :: sziliada (törölt)

A barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Hogy ismerem őt! Ez persze sejtelem, nem biztos hogy így van. Sosem tudhatjuk, mitől vagyunk otthon egymásban. De ha a barátomhoz megyek: hazamegyek.

Szólj hozzá!

Címkék: barát idéz

change

2008.07.03. 22:43 :: sziliada (törölt)

Ma rá kellett jönnöm h rengeteget változnak az emberek 1 év alatt. Ez sztem nekem azért szar m h én 1 éve is ugyan ilyen volt. Magányos. Még abban se tudok változtatni h reggel ne aludjak el és elmenjek dolgozni. Így ma is aludhattam. Majd gyors pancsi Mályi-tóban. Nem ittam sört. Basszus egy hete nem ittam már sört. Nah itt a probléma. Gyorsan el is szívok egy cigit...

Sööööört...katt-katt....sööööört a szomjas toroknak... 

Szólj hozzá!

Címkék: munka én cigi

job

2008.07.02. 21:17 :: sziliada (törölt)

Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?

Az erotikus szexnél egy tollat használsz, a perverznél egy egész csirkét.

 

Elaludtam. 5kor keltem. Gyors tusi és már a buszon bóbiskoltam. Igazándiból ma semmi dolgom nem volt. Kitakarítottam a boltot. Találtam pár érdekes dolgot. Némelyik már mozgott is. Időm nagy részében dugicigiztem, kint katona sztorikat mesélt nekem J. Ha valami megtörténhet, vele tuti meg is történik. Megettem 6 kiló meggyet. Ma az volt a kedvenc gyümim. Holnapra a barack van kinézve, de lehet a cseresznye.  

Szólj hozzá!

Címkék: munka idéz

job

2008.07.02. 01:34 :: sziliada (törölt)

Még ébren vagyok, 4kor meg kelek. Fincsi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: munka

2008.07.01. 13:43 :: sziliada (törölt)

Mivel ugy gondoltam nekem nem muszáj dolgoznom, így ma nem is keltem fel hogy menjek dolgozni. Nyár van ne várja el tőlem senki h egy ilyen lelki válság után én felkeljek hajnalban és menjek ODA dolgozni. Így most itthonfekszek. Hallgatom anya sipitozását.

Apropó lelkiválság. Az milyen már h barátaim 180, 200 illetve 2000 kmre vannak?! Kérem a Miskolc határain belül élő és engem szerető embereket megkérni hogy pókerezések és kocsikázások közé szorítson be egy Adás estét. Előre is köszönöm.

Sztem ma lemegyek az állatkereskedésbe. Unatkozok. Kell valami állat h tutujgassam. Mert az jó dolog. Igen ám az állatnak több szempontnak is meg kell felelnie. Könnyű legyen szállitani Miskolc és Szeged között, kibírja a hétvégét nélkülem, ne legyen büdös, ne legyen szőrös és legyen stressztűrő. Szal kb most kizárásos alapon valami plüss állat jöhetne szóba....

Szólj hozzá!

Címkék: munka

bash.hu is addictive

2008.06.30. 21:30 :: sziliada (törölt)

"Gondolj bele milyen rossz érzés ha egy kindertojás játékából kimarad egy darab, és szegény kisgyerek nemtudja összerakni. Ugye milyen hihetetlennek hangzik Pedig megtörtént. Ha együttérzel az ien gyerekekkel, rakj Y-t a neved elé és küld tovább minnél több embernek."

Szólj hozzá!

Címkék: idéz

elbújtál egy üveggolyóban?!

2008.06.30. 20:08 :: sziliada (törölt)

Kurvaanyázhatnék...de nem teszem. Helyette összepakoltam a megkerült csomagjaimból kidobált cuccokat. Toltam trabit, mert az menö dolog. Voltam az éjjelnappaliban és 2 üveg bor és incsifincsi kóla helyett 2 doboz sört, ásványvizet és ropit vettünk. Azt hiszem felnőttünk.Volt elmaradhatatlan édeshármasban sajbizás. Mert megtehetjük. És most fázok.

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc

süti beállítások módosítása