Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

za isava tökezzsö teknim

2008.09.14. 00:28 :: sziliada (törölt)

http://www.avasi.hu/avasigimn/diakok-flash/12-5-07.swf Áhhh ez kicsapta a biztosítékot. Love Avasi! Love 6 pudvás év!

Szólj hozzá!

Címkék: nosztalgia idéz

ami boldoggá tesz

2008.09.13. 22:55 :: sziliada (törölt)

El is felejtettem a legjobbat, ami velem mostanság történt. Kb ezt tartom életem legnagyobb lehetőségének, kiugrásásnak. Szerda délután kis naivan beültem a Táplálkozásgenomiks előadásra. Voltunk vagy 13an. Bejön a faszi. Szimpatikus mosolygós. Majd rám mosolyogtatta a szerencsét. Kutató munka a cégénél. Buzgómócsing ingyenmunkát ajánlott. Cserébe csinálhatunk vele diploma munkát, okosok lehetünk, közelebbről megismerkedhetünk az L(-)almasavval. Szal fehér köpenyes labor munkás leszek. Kutató. Találok valami okosságot és Nobel-díjat kapok. TI meg majd örülhettek h IGEN ő az akivel 6 évig osztály társak voltunk -a jobbak 3év ovit, 12 év osztálytársságot is felmutathatnak:)-, vagy vele basztam be minden hétvégén, őt hívtam fel sírva ha szeretet hiányom volt, vele bunkóztam szeretetből, és még sorolhatnám. És ettől most boldog vagyok. Boldog, hogy a Magyar Tudományos Akadémia egyik cégénél dolgozhatok. Viva ÉM! Viva MTA!

Szólj hozzá!

Címkék: munka én egyetem szeged

room

2008.09.12. 19:44 :: sziliada (törölt)

Szoba kipipálva vagyis inkább kipingálva. Cuki narisari lett. Az előtér - nem kell megijedni egy 1m x 1m-es lyukat képzeljetek el- nárcisz sárga. 5 óra alvás után hajnali 8kor kifosztottuk a tecsót. Majd maradék cuccokat teleportáltuk a folyosóra. ÉÉÉÉs elkezdődött. Hálás köszönetet szeretnék mondani: Pirinek, amiért biztosította a festéket és vakmerő mutatvánnyal festette a plafont. Zsótinak, mert éjjeli glett bajnokként segítkezett. Nojának, amiért homlokomtól az államig végig húzta rajtam a narisari festékkel dúsított ecsetet. Doszpinak, amiért 2 smileyt festett a pofazacskóimra. Tuncinak, mert 3 szobával arrébb film nézéssel segítkezett. Turkónak, mert segített a gyrosos hús sütésében. Rolinak, mert olaj hiányunkat pótolta. Pötinek köszönöm a felmosóvödröt. Sanyikának, mert tapétavágó, fedőfólia hiányában megszánt minket celluxxal. Peti apunak a sajtos sonkás tészta izét. Betty anyunak, hogy hazacipelhettük a táljait. És nem utolsó sorban szeretném milliónyi hálámat MAGAMNAK, amiért egy 6 személyes csudi ebédet -gyrosos husi,sült buri, meg görög sali. Tök vicces volt, mikor 4an négykézláb kapartuk a földet.

Szólj hozzá!

Címkék: kollégium barát

week.weak.

2008.09.11. 23:40 :: sziliada (törölt)

Elég durva órarendemnek köszönhető h szerda estig levegő vételnyi időm sincs. És még csak most kezdődött el. Így történt meg az az eset is hhulla fáradtan de mégis elmentül a kari bulira. Kár lett volna kihagyni. Igaz h noalcohol party volt. De így sem csalódtam senkiben. Még 4kor arra is volt erőnk h kimásszunk a pékségbe venni 12 croassont, 4 csokis cucot meg 2 magvas cuccot venni, hozzáteszem 1000ftba és 1 cigibe került:) Ma sokáig alvás meg Baumaxozás volt. Izgalmas 2 csajnak festéshez kellő dolgokat venni. Szal most egyedül ülök egy tök üres szobában. Se polc, semmi nincs. Noja Tomizik. Én meg mindjárt az ereimet vagdosom magányomban...

Szólj hozzá!

Címkék: én buli egyetem szeged kollégium

ez van

2008.09.09. 12:04 :: sziliada (törölt)

Csak tudnám hogy került fel egy Pennys bevásárló kocsi a 3.ra...

Szólj hozzá!

Címkék: kollégium

MiértÁllunkVazzeg?!

2008.09.08. 22:10 :: sziliada (törölt)

Szal nem elég, hogy otthon állt a bál...még a qrva vonat is késet másfélórát. Ez nem lesz az én évem. Már most érzem. u.i.: Köszcsi puszcsi mégegyszer mindenkinek aki gondolt rám.

Szólj hozzá!

Címkék: őszinte

süti beállítások módosítása