Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

pastpastpast

2008.10.05. 21:45 :: sziliada (törölt)

Egyesek eljutottak a Rockyig, míg mások mezei fekete pontosra itták magukat, vagy szőke nő sofőrjük hiányában jobbnak látták este 6tól reggelig kialudni a hét fáradalmait. Most meg Robiztam, mert az mindig jót tesz. Megbeszéltük a múltat. Kiveséztük minden részletét. pl:

  • Éjjeleken áttartó telefon beszélgetések. Amikor untuk egymást vagy fáradtak voltunk Harry Pottert olvastunk fel, vagy épp énekeltünk.
  • A régi nagy partykat a Vianba, ahol annyira részegek voltunk, hogy egyesek kertésznek adták magukat és virágot gyomláltak a főút mellett, vagy épp seggre ültek egy jó zene hallatán.
  • Cortezes délutánok, mikor a tanulni valót is ott írtam meg egy nagy pohár forró csoki mellett az illegális tv elött.
  • Az első délután nálunk. Úgy mutatkozott be fateromnak, hogy épp az ágyon ugrált örömében a kedvenc zenéjére.
  • Mikor 2 hétig beteg voltam, és ő mindennap rggeltől estig itt volt. Végig néztük az akkor létező összes filmjeinket.
  • Rengeteg kocsikázás az éjszakában, hol Lillafüredre, hol városban.
Istenem, de szar, hogy mindez már csak múlt.

Szólj hozzá!

fráááájdéééj

2008.10.05. 12:20 :: sziliada (törölt)

Ez a péntek este lesz az amit még kurva sokáig emlegetni fogunk. Kezdve attól, hogy Berzében esőben, majd füstben a Dogsban. Óóóóh Sanyi te drága, mi a faszért törted el a csuklóm?! De Beának nem esik még az se nehezére, hogy egy teli korsóval és egy fél üvegsörrel kisétáljon. Gyors taxizás utolsó filléreinkből. Jól fel lett avatva az ágy. Életemben nem aludtam még ilyen kényelmesen két másik emberrel. Jajj, de nagyon szeretlek benneteket!!!

Szólj hozzá!

happy

2008.10.03. 16:59 :: sziliada (törölt)

1 hónapnyi megfeszített ideggörcs után ismét van ágyam, szobám. Ezaz. Most meg várom h Makifejűm megöleljen. Szép az élet:)

Szólj hozzá!

Címkék: miskolc rokon

party

2008.10.01. 23:52 :: sziliada (törölt)

Kicsit féltékenyen vonultam be a szobánkba a meleg teával és a lázmérővel, mikor mindeni más felest meg bort ivott. Hát ez van...egyszer mindenki átesik rajta...de miért én vagyok a soros az utolsó SZOTE buli napján?:(

Szólj hozzá!

Címkék: beteg buli kollégium

negatívday

2008.10.01. 09:05 :: sziliada (törölt)

Elektróra nem mentünk be. Kémia úgyérzem 5ös...5 pontos lesz. EU szintén. Labgyak szopás volt. Műveleteken meg jó fej a tanár. Pont.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem

university

2008.09.30. 00:48 :: sziliada (törölt)

A holnapi napom úgy fog kinézni, hogy gettóval bemegyek a suliba az elektro 1esemért -ami már jel h igen te ezt jövőre felveheted újra-, majd fincsi kolloidika zh -amibe nem néztem bele, ezt követi a kommunista tancibácsis EU zh - nagy ívben leszarom-, kémia gyak zh -lehet füzetet használni, de még arra se volt eröm, h beleírjam a válaszokat-, és mindezt megkoronázom egy elképesztő műveletek gyakorlattal. Most mondja valaki, hogy szar dolog egyetemistának lenni. és még a gyújtogatós is nyomult...hehh szép az élet.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem

süti beállítások módosítása