Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

A gyengék meghaltak

2008.10.11. 22:29 :: sziliada (törölt)

Ez nem csak a részeg és/vagy beteg emberekre illik. Az állatvilágban is megfigyelhető. Szóval vegyünk egy 14 literes akváriumot. Tegyünk bele drága vízszűrőt, 10 W-os melegítőt, egy hínárt meg egy baszott nagy követ a bekötő melletti susnyásból. Adjunk hozzá egy Titusz névre hallgató királyteknőst, 100 Ftos nappal szürke, éjszaka sötétkék élő halat, meg egy hozzá ajándékba kapott kis halacskát. Hagyjuk őket összebarátkozni. 24 óra elteltével vizsgáljuk meg az egészet, és azt tapasztaljuk, hogy a gyenge kishal nincs többé köztünk. Azt a pillanatot várom mikor Titusz befalja Hal1et-nem adok rendes nevet neki, nehogy kötődés majd sírás legyen a vége-, mert az mókás lesz.

1 komment

hihetetlen

2008.10.11. 14:59 :: sziliada (törölt)

Hmmm. Megnéztem egy ismerősöm exét. Megdöbbentett a pozitív változás.

Szólj hozzá!

secret

2008.10.10. 13:36 :: sziliada (törölt)

Titoktartási szerződés. Kezd egyre izgalmasabban hangzani. De nem mesélhetek, mert ugye titoktartási szerződés köt. Ilyen hivatalos izébizés dolgok nem jönnek be. És tegnap még a könyvtárba is beiratkoztunk, ahol van egy külön részleg, hogy Élelmiszer. Nah ott igazán finom falatok találhatóak. Így most gazdagabb vagyok 2 db kurva vastag könyvvel.

Szólj hozzá!

cold

2008.10.06. 23:28 :: sziliada (törölt)

Visszaérek a kismama sofőrömmel- igen, babát vár:)- és 20 kilónyi kajával. Kipakolok. Gyorsan befűtök ebbe a hideg lyukba, hogy jó legyen. Majd valami női megérzés következtében fél órával hamarabb bemegyek mikrobiosz gyak zhra. Szerencsémre. Mert korábban kezdődött az óra. Csak épp erről senki nem tudott. Sikeresen megírtam. Ezután jött a méz vizsgálat. Salmonella és szulfid képző clostridium aerob baktérium kimutatása. Remélem negatív lesz mindenre, mert akkor emberi fogyasztása ártalmasnak kell titulálnom Noja otthoni készítésű mézecskéjét. Két órányi büfében üldögélés után bejuthattunk az EU pótzhra, amelyen úgy beszoptuk a faszt, mint még soha. Szóval egy 1 kredites tantárggyal tesz nekünk keresztbe a komcsi fasz, mert éppenséggel pont gyűlöli az ÉMeseket. Gyors buszozás a koliba. Kaja. Pihi. Boldogan konstatáltuk, hogy a hősugárzó hűen végzi a dolgát. Majd kopognak. Levlikém jött fel az elsőről,mivel ott nincs áram. Csak azért, mert van pofánk- minden kolisnak, főleg a lány szinten- szoba lakható hőmérsékletűvé varázsolására önerőből vett szerkentyűkkel elviselhetőbbé tenni a kintről beáramló hideget. Míg mi fent a harmadikon örömünkbe dagonyázunk a meleg szobákban, addig lent full sötétben ücsörögtek. Így kell nektek. Ebből kifolyólag egy éjszakára Tituszkánk élvezheti Bandika társaságát. Látnátok milyen édesek, mikor mind ketten verekednek az akvárium melegebb sarkáért.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása