Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

thatsall

2008.10.26. 00:20 :: sziliada (törölt)

Szerdán voltam drogos buliban, majd a délben-indulok-ból lett 5óra és 7 óra alatt sikeresen megtettük a 400kmnyi országjáró körutunkat. Most értem haza. és be vagyok punnyadva mint mindenki más. Kinőttem én a hajnalig tartó partyzást. Jah és kösz G, h engeded h hbuli legyen nálad:)

Szólj hozzá!

egy hét

2008.10.20. 18:28 :: sziliada (törölt)

Sikerült 3 nap alatt 3szor szülinapoznom. Nekem is. Utólag is Bóóóódog Szülinapot Pálmi-Málminak. Szal szerdán lementünk MULATÓSRA(!) "csak egy sörért a Clubba". Aminek a vége ismét hányás lett. Második sör után már át is neveztük Noji előszülinapnak. Volt elbaszott BoldogSzülinapot éneklés, nyertem dartson, táncoltam, énekeltem mikrofonba, sikítoztam, berekedtem. Másnap a halálomon voltam, de nagyon. Este lementünk a Clubba 2 korty sörért - több nem csúszott. Kevés alvás, de sok titrálás után mégis Pest mellett döntöttem. Nem is rosszul. Most kérek minden pestitől elnézést, de csak egy laza Vidámpark volt beiktatva. Ezzel szemben péntek este egy másik szülinapon találtam magam. És mezei piros pontot érdemlőre ittuk magunkat. ÉN és BEA voltunk a legjózanabbak. Volt aki bekómált a teraszon miután lehányt onnan, volt aki a bimbijét nyalogattatta majd a farkát mutogatta, de volt olyan is akinek a fütyijét lefotózták pisi közben. Miután mindenkinél kötél szakadt gyors alvás, és reggel ki vidáman, ki kicsit morcin, de elindultunk a Vidámpaarkba. Este kettesben mese, és film nézés majd alcsi. Vasárnap ajándék vásárlás, tecssó rabolás volt délelőtt, meg köszöngetés a hazamenőktől. Én többek nagy örömére még maradtam egy éjjelt, és még az ajándékot a csupasz nénis papírba csomagolva is el felejtettük átadni. Hajnalban tolakodós qrva élettel vergődtem fel a 3as villamosra, onnan a Blaháig metróval, majd négyeshatos villamossal a Nyugatiba. Most Szegeden fekszek, mert megtehetem.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása