Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

egy munkával töltött napom

2009.07.05. 16:41 :: sziliada (törölt)

Hajnali 5 óra, csipog a telefonom, hogy keljek. Hajnali 5 óra 12perc csipog a telefonom, hogy keljek. Hajnali 5 óra 22 perc csipog a telefonom, hogy keljek. Fél 6kor kómásan be is szállok a kádba, gyors zuhi és már a fürdő köpenyemben ülve az ágyon szivom az első cigim, hogy valamennyire magamhoz térjek. Felmérem a kinti időjárást, és magamra kapok valami játszós felszerelést. Persze szigorúan ügyelve a projectemre. 30perces kómás buszozgatás után már második cigimet szívval sétálok a csarnok felé. Első utam mindig nagyimhoz visz, hogy jelezzek felkeltem. Majd hónap alácsapom a kis kosárkát és indulok bevásárolni. Egy doboz cigi, sajtos tejfölös lángos nekem, 2 sima lángos, egy tea és 2 doboz cigi apának és nagyinak. Kajálás és ébredezés után körbe járom az asztalokat, hogy memorizáljam az árakat. Majd a szokásos napi séta a kinti asztaloknál, köszönök minden rokonnak, ismerősnek. Viccelődünk, nevetgélünk. Vissza a boltba.  Ácsorgok a pultba, szedem a tojást, verekedek nagyimmal, hogy ne ő cipljen ki egy láda paradicsomot. 10óráig apa 3szor csörög rám, hogy segítsek neki őszibarackot pakolni, vagy épp dinnyét hordani. Miután lemegy a forgalom apával megtízóraizunk. Szépen megteritünk a mérleg nyelvén, zöldséget vágunk fel, kenyeret kenünk. Kb egy óra alatt sikerül is elfogyasztanunk a kaját, mivel pont amikor hozzá kezdünk a kajához megrohamoznak minket a vevők, és nem is tágítanak jó darabig. Mi meg nem vagyunk rohadék bunkók, és türelmesen hagyjuk kiszáradni a kenyerünket. Engem kiküldenek a kocsmában egy 101 cukorszemes kávéért. Majd megveszem a szokásos tejcsit, kenyeret. Persze jól ki is röhögnek, hogy ott lóbálom a kenyérkét. Ekkor kb 11.30 van, ha szép az idő, és süt a nap akkor fogok egy nagy ládát is kiülök napozni a csarnok elé. 10 percig bírom és már kezdődik is a hisztim, hogy én fáradt vagyok és haza akarok menni. Szóval az utolsó másfél órámat kint töltöm és vagy apának nyafizok, vagy a többiekkel hülyülök, de olyan sírva röhögősen. 2re itthon is szoktunk lenni. Onnaontól marad a fetrengős, pihenős délután.

Szólj hozzá!

ezt a könyvet olvasom

2009.07.01. 23:02 :: sziliada (törölt)

Charlie megszívta az orrát, és a fűbe köpött.
-És milyen a csaj? Azt beszélik, hogy szétszívta az agyát, és szanaszét keféltette magát Hannoverben.
-Ja.- mondta Anthony.- Úgy hallottam, azért rúgták ki, mert orgiákat tartott a szobájában. A lakótársa nyomta fel - tette hozzá röhögve.- Miért nem ment szállodába a kis ribi?
- Azt hallottátok, hogy van egy gyereke? - folytatta Charlie a beszámolót. - Esküszöm. Franciaországban szülte meg, aztán most a szülei tejelnek, hogy valami puccos helyen neveljék fel a kölyköt. Mint valami tré hollywoodi filmben!
 

A könyv durvább, mint a sorozat. Én csak ajánlani tudom nektek. Addig is próbálom meg szerezni az Upper East Side elitjeinek botrányos életéről szóló további részeket.

Szólj hozzá!

the best day

2009.07.01. 22:49 :: sziliada (törölt)

Jó, igen...régen írtam de felpörögtek az események.

Szombaton volt együtt éttermezés. Ez csak azért érdekes, mert általában a szülők nem visznek magukkal minket, csak úgy négyesben járják a várost. Ezalól kivétel a nyár. Van egy cuki kedvenc (olcsó) helyünk, ahova elég gyakran látogatunk. Ott találtunk egy DVTKs nyerőautómatát, vagy mi a szöszt. Több ezer forintot hagytunk ott. Bár én egy rezgőcsiszolóért rimánkodtam, R pedig egy ütve furóért, be kellett érnünk egy matricával és egy tollal.Másnap messzire rokonlátogatás. Ami abból állt, hogy a vendégszerető rokonok végigbőgték ott tartózkodásunkat, mert a kutyát ellopták. Volt ott nagy pillangós marcipán torta 23as felirattal. Majd mikor félúton jártunk haza kaptuk a telefont, hogy a kutya haza sétált. Nah ennyit a kutya nem tudott kimászni a kerítésen teóriáról.

Hétfőtől anya szabadságot vett ki, hogy tartson egy alapos nagytakarítást. Namármost ha ő takarítás céljából itthon marad akkor nekem semmi dologm nem lenne elvileg...nemde? Az egésznap abból állt, hogy ő üvöltött velem, hogy nem jól fogom a szivacsot vagy miért nem látom meg 20 évesen, hogy mit kéne tennem. Ha mégis belekezdtem valamibe amit egyedül láttam meg akkor leüvöltött, hogy azt ő nem mostanra tervezte nekem, csináljak mást. Szóval az egész nap szolid családi hangulatban telt, és olyan megfojtokmindenkit érzéssel hajtottam a fejem alvásra. Ám reggel...áhhhh.... Reggel arra kelek, hogy postásnéni ráfeküdt a csengőre, amiért anyukája csuklani kezdett. Majd anya jön be, hogy levelem jött, biztos az egyetemről (szeged az elmúlt félévben havonta küldött hasztalan papirkupacot: pl fizessekbe azonnal 200ftot, mert leszakad az ég és társai). Ideadja, önkormányzat. Hurrá!!!! Jogsi! Péntek délbe csináltattam, kedd reggel a kezemben volt. Örömködve leülök cigizni, épp anyával röhögünk milyen szar a kép mikoris megcsörren a telóm. Ismeretlen szám. Nem stílusom felvenni az ilyet, de kedd reggel kikereshet? Felvettem. "Jó napot! Xy vagyok a Corvinusról. Átvettünk bazdmeg!" Öröm a köbön. Azóta vigyorgok.

A tegnap délutáni vezetés elég funny volt, bár én nem röhögtem. Ma már jól ment. Apa 4est adott rá(a tegnapi 2essel szembe sokkal jobb), és csak azért, mert túl merészen használtam a gázpedált 2 napos jogsival:)

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása