Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

minő romantika

2009.02.22. 00:17 :: sziliada (törölt)

"faszopo gecis kurvák kuss!ti csak csicskák vagytokannak születetek! aláb rendelt élölény gecik! barbi nem tom mit ártotam neked semmit azért mertrt amikor neked volt pasid akartam veled járni és amikor nekem volt csajom te akartálááááááááááá! (...) azért mert nem birtam ki nem tom, medig jártunk és fére kurtam ez van nem fogok ara várni fél évet hogy te oda ad a szüzeséged én meg adig rejszolok nah szép !!!!!!!! nah és most már mindegyik felejcsen kurvára elgem van valamelyikötökel talizok utcán jol telibe köpöm a pofályát ! kurvák faszopo gecik! nah és ivvet szeretlek még minddig ne haragudj és télleg nem csaltalak meg és tom hogy te is szerewtsz mert igy van te is tod !!!!!!!! de ha ilyeneket irsz akaor inkáb hagyál a gecibe lécivel ! ha akarsz vaéalamit irj 1 levelet de nem baztas enyi! game over!"

Szólj hozzá!

egész évben kocsonya fesztivál, sok sör, sok cigi....

2009.02.21. 01:32 :: sziliada (törölt)

Egy egész jó napon vagyok túl. Állapotom nem javul, de beletörődtem.

Az este igen funnyra sikeredett. Tesómékkal sétálgattam fel alá a Kocsonyafeszten. Volt sok ismerős. Meg ettem kenyérlángost. Megmutatták - mármint öcsémék- a kartondobozos cuccos helyet, ahol finn művészfilmeket adnak. Hát sírvaröhögtem az egyiken. Valahogy meg kell szereznem. Majd megint séta a hidegben. Ezután sikeresen, röpke 1 óra késéssel elkezdődött a Bëlga koncert. Nyomtam ám az ádzseszkót rendesen;) Nah de előtte míg vártunk... Jajj nah szal öcsikém egyhén ittas állapotban elkezdett diósgyőriindulókat nyomni, aminek a következménye az lett, hogy a fanatikusok odagyűltek. Ugráltak, énekeltek. A színpadon a mulattató a sport eseményeken bemondó srác/pasi/féri volt. Szal onnantól elszabadult a pokol, hogy ő üvöltötte "Aki diósgyőri! DI-ÓS-GYŐŐŐR...". Majd a koncin üvöltöttem, síkítottam, énekeltem, táncoltam, megfagytam. Nikit elkísértük egy darabon a 14essel. Ott is sok ismerős. Egyik srác tesómnak(,mert diósgyőri sál volt a nyakában): Te olyan izé vagy, olyan geci...olyan fojtogatok egy tirpák lányt. Az egész busz vinnyogott a röhögéstől. Nah akkor szabadult el a pokol, mikor ugyanez a srác hangosan megkérdezte, hogy tudja evalaki a krematórium működési elvét? Feldarálják, aprítják vagy egészben sütik meg az embereket? Nah itt többen nem tetszésüket nyílvánították ki.

Fáytól hazasétáltunk. Majdnem bepisiltem, de hősiesen küzdöttem még a hideg ellen is. És most fekszek. Meleg, pihe-puha ágyikó.....

ui: valaki figyelte, hogy kanadából és elefántcsontpartról is volt olvasóm?:O

 

Szólj hozzá!

Címkék: buli miskolc máté

ez a tányér

2009.02.17. 00:23 :: sziliada (törölt)

Ma voltam dilidokinál, nem vagyok rája büszke, de ez van. Szal megállapította 15 perc alatt - ami 8ezrembe fájt-, hogy a testem súlyos mértékben zabálja a szerotonin háztartásomat. Ennek következtében állandó jelleggel olyan érzésem van, hogy kivet magából a társadalom, és biztonság érzetem egyenlő a nullával. Nah már most ezt kiválthatta, hogy kicsi koromban folyamatosan megfeleltetésre voltam kényszerítve, vagy egyszerűen csak örököltem(- bár én ennek a combójára gyanakszom). Kaptam méreg drága gyógyszert, mert attól nekem jobb lesz, és sok időt, hogy változzak. Gyógyszer egyik pozitív mellékhatása, hogy fogyni fogok -a dokinéni szerint az alacsony szerotonin szintemmel is magyarázható testem termetes méreteinek kialakulása. És most épp a texasi láncfűrészest lesem az ertéelen és közben csokit majszolok, mit nekem gyenge idegállapot.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása