Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogass

agyfasz (2) avas (2) barát (46) belly (5) beteg (10) betty (4) buli (29) buta (3) cigány (4) cigi (6) család (5) egyetem (21) én (34) hawer (1) húsvét (1) idéz (45) internet (20) keresőkifejezés (7) kollégium (18) könyv (1) látogató (1) maki (1) máté (6) meccs (3) mese (1) miskolc (36) munka (13) noémi (7) nosztalgia (11) nyaral (8) őszinte (43) pest (13) politika (3) rokon (15) szeged (20) szerencse (8) szülinap (3) technika (1) teknős (2) telefon (7) vizsga (14) zene (10) zh (1) Címkefelhő

Ennyien

Vélemények

GA

XD

2010.05.09. 15:36 :: sziliada (törölt)

Annyira giccses és undorító, hogy muszáj ezt használnom.

Szólj hozzá!

alkoholizm

2010.05.09. 10:59 :: sziliada (törölt)

Kezdenek bajok lenni az alkohol fogyasztással. Többen szóvá tették, hogy mostanában nagyon elengedjük magunkat. Van, hogy a büfé kanapéján táncolunk hajnali1ig, de olyanis, hogy remegve megyünk le egy sörért.
Csütörtök reggel riadót fújt a szervezetem és az istenért nem tudtam felkelni. Szerencsére 3tól tudtam pótolni a gyakorlatot, de utána kinéztünk CENre, majd LENre, mert ott olcsó volt a pia. Éjfélre visszaértünk CENre részegen, kötőtűkkel és fergeteges szaunás heringpartyt nyomtunk a pincében ACre. Majd mindenki ott hagyott minket. Még egy jót veszekedtem egy alkoholistával hajnali4kor az Astorián. 5re már ágyközelben is voltam. Kicsit fájt a fejem a pénteki gyakorlaton.
 

Szólj hozzá!

I ♥ Miskolc

2010.05.07. 11:49 :: sziliada (törölt)

"a levegőt ♥ az illatokat ♥ Tapolcán a mókusokat ♥ a sétálóutcát ♥ a várat ♥ Lillafüredet ♥ az embereket ♥ az utakat ♥ a Katowice utca 4-nél álló rakétát ♥ a Ligetet ♥ az Avast ♥ a Városház teret ♥ felbuszozni az Avasra, a végállomásra (vagy a temető mellett fellépcsőzni), kicsit labdázni, kosarazni, vagy lustán nézelődnia pályáknál, azután elsétálni a kilátóig, felmászni és hosszasan gyönyörködni a messzeség látványában, inni egy Sambala teát (gyömbéres, friss mentás, lime-os, citrusos) a büfében, majd hátul az elhagyott kertek mentén ereszkedő ösvényen lesétálni a Népkertig ♥ a kilátót este ♥ azt, hogy nem nyüzsgő, mégis jó itt élni ♥ az mszp-s villamost, főleg mikor kihúzzák az ablakokat és az emberek feje tolódik :) ♥ a hegyeket ♥ azt, hogy a közlekedési lámpák összehangoltak ♥ a Vasgyárat ♥ a Viant ♥ a MEN-t ♥ a RocktoberFestet ♥ azt, hogy 10 méteren van 3 kocsma ♥ a kocsonyafesztivált ♥ a Rákóczi galériát ♥ Hámort ♥ az Egyetemvárost ♥ Komlóstetőt ♥ a belvárosi feelinget ♥ a Diósgyőrt ♥ azt, hogy autóval kb. 30 perc, és a Bükk szívében vagy ♥ a Herman Ottó Gimnáziumot ♥ a lillafüredi vízesést ♥ a barlangfürdőt ♥ a Pizza Teraszt ♥ az állatkertet ♥ a Széchenyi utcát ♥ a színházat ♥ a Déryné utcát ♥ a Szinvát ♥ a 29-es buszt ♥ a Kálváriát az Aulich-Perczel kanyarnál... a legromantikusabb hely..."

 

Lenne pár dolog amivel kiegészítenem de így is sok mindent elárul.

Szólj hozzá!

2010.05.06. 01:13 :: sziliada (törölt)

jaaaah hogy már a csókról mindenki tud.

Mó: Nem vesztek tudomást a kötelezettségeitekről.
én: Mit jelent az, hogy kötelezettség?
B: És az, hogy tudomást?
 

Szólj hozzá!

ahogy ígértem...

2010.05.05. 17:51 :: sziliada (törölt)

Kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesédessel... Most van szusszanásnyi időm, míg nézem a keleti rangadót.

1.nap:

Nehezen indult be. Fotózkodtunk kapufával, fűben fekve, dombon ülve. Majd egy(!!) sör után már bebaszcsiztunk. És belelendültünk. Nem indult zökkenőmentesen, mert az új szobatársamnak - Edina...Edit...vagy ki a faszom?!- elfelejtettük lefektetni a játék szabályokat. Ezért kicsit megorroltam rá, de előnyömre fordítottam a helyzetet. Volt sok közös tánc, kép, minden ami szem szájnak ingere. Kicsit olyan el sem hiszem kategóriába sorolnám az estét. Szal eddig a létezésünkről se tudtak, majd hirtelen azt veszem észre, hogy a csináljunk-képet-amin-látszik-a-pirszingedből csók lett. WTF?? Az este folyamán loptunk egy UV zöld lézerkardot, amit pár pohár után már sztriptíz rúdnak hittem. Vajon miért is lettünk mi jóba a fiúkkal?! Ez az este megkapta a vicces tini prostira ittam magam jelzőt. Sebaj még a dohányzóba énekelt nekünk, majd lementünk büfébe. Fél 10re ágyba is kerültem...

 

 

2. nap:

...de kelnem kellett délben, hogy leadjam a jegyzőkönyvet. Miután meg volt Buda nem tudtam elaludni, így félkómásan vetettük magunkat bele az éjszakába. Az a bizonyos ismerkedős kard fent maradt aludni, mert már tehernek éreztük. És nem csak egyéjszakás barátságokat kötöttünk. Lent a Stoneban aZ Orál koncert nagyon gányra sikeredett, de a lopott pezsgőtől a nakedrunra már helyre jöttünk. Láttuk exszerelmemm S farkát, és azon kívül még jópárat. Míg a csajok a Skinses Maxievel trécseltek, én tovább egyengettem baráti kapcsolataimat. Ez az este megkapja a vicces tini prostira ittam magam jelzőt, mert miután közölték a srácok, hogy ők bizony puhapöcsű szarcsimbókok és nekik alvásidő van, mi 2xis felrohantunk értük a 3.ra, de másodszorra a szobájukban kötöttünk ki. Ne nem ám úgy. Sajnos. Csak olyan görögösen 3-6ig zaklattuk őket, zenélgettünk, beszélgettünk, és végig a szekrényben ültünk...

 

 

3.nap:

... Reggel 8ig dohányzóztunk, meg filmeztünk míg ki nam lettünk küldve. Délig alvásos party volt. De nem bírtuk sokáig. Tesco, Sangira. Mi kell egy záró naphoz? Hát persze a társaság. Délután letelte után dögbe vágtuk magunkat, bepiáltunk és már mentünk is Erős&Spigi-re a Stoneba. Itt kezdett homályosodni az este. Annyit kértem mindenkitől, hogy karaokeezni ne engedjenek. Ennek az lett a vége, hogy hajnali5ig énekeltünk. Lett pár érdekes videó. Annyi volt a gond, hogy az utolsó 3 szép igen depisre sikeredett, szal szétbőgött szemekkel folytattuk a dohányzóban az afterpartyt. Született 23 perces videó -jóvoltamból- olyan poénokkal, evési szokásokkal, mozdulatokkal, amit még 100 év múlva is emlegetni fogunk.

 

 

 

 Ballagás:

14 óra alvással a hátam mögött felkerekedtem. Elballagtattuk. Sírt anya. éjjel megittam egy energiaitalt, hogy merjek vezetni, amitól hajnali 3ig nem tudtam aludni.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása